
انواع روش مهاجرت به کشور فرانسه
کافههای دنج فرانسه، بوی عطرهای معروف، برج ایفل معروف و قرارهای عاشقانه زیر این پل معروف، وسوسهانگیزترین چیزیه که میتونه فکر مهاجرت به فرانسه رو توی سرتون بندازه.
البته مهاجرت به فرانسه به این آسونیها هم نیست و باید قوانین و ضوابط اون رعایت بشه تا فرانسه بهتون ویزا بده. اگه قصد مهاجرت به فرانسه رو دارین میتونین با توجه به شرایطتون، راههای مختلف رو امتحان کنین. اما این سوال پیش میاد که راههای مهاجرت به فرانسه چیه؟
توی این مقاله، انواع راههای مهاجرت به فرانسه رو بررسی میکنیم. برای این که توی این مسیر آشنایی بیشتری به دست بیارین تا آخر این مقاله با ما همراه باشین.
انواع راههای مهاجرت به فرانسه
هر نوع مهاجرت باید با توجه به شرایط و مدارک خاصی که لازم داره انجام بشه.
مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل
تحصیل توی کشور فرانسه، طرفدارهای بسیاری به ویژه از بین ایرانیها داره. به طوری که از 360 هزار دانشجوی خارجی و مهاجر این کشور، حدود 2000 نفر ایرانی هستن. همه اینها فقط به این خاطره که دانشگاههای فرانسه علاوه بر این که خیلی معتبر و معروفن، خدمات بالایی هم به دانشجوها ارائه میدن. البته مهمترین شرط ورود به دانشگاههای این کشور، داشتن سن بالای 18 سال، نامه پذیرش از آموزشگاههای عالی و تمکن مالیه.
به طور کلی فرانسه برای مهاجرت دانشجو به این کشور، دو نوع ویزا میده:
- ویزای کوتاهمدت (court sojourn pour études) برای دورههای تحصیلی کمتر از 90 روز
- ویزای اقامت طولانی (visa étudiant long séjour valant titre de séjour) برای اقامت بیشتر از 90 روز
اگه قصد دارین مهاجرت تحصیلی به فرانسه داشته باشین باید ویزای بلند مدت رو انتخاب کنین. اما همین ویزای بلند مدت هم دو نوع داره:
- ویزای The Internship VLS-TS Visa برای کارآموزها
- ویزای دانشجویی VLS-TS برای دانشجوهای کارشناسی و کارشناسی ارشد
- ویزای The Talent Passport VLS-TS Visa برای دانشجوهای دکتری
مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایهگذاری
یکی از راههایی که بتونین به فرانسه مهاجرت کنین، سرمایهگذاری توی این کشوره. حالا این سرمایهگذاری میتونه به شکلهای مختلف مثل خرید ملک، ثبت شرکت و راهاندازی استارت آپ باشه تا شما رو به هدفتون برسونه. اگه با این روش مهاجرت کردین، اطمینان داشته باشین که دولت موظفه از شما حمایت میکنه.
مهاجرت به فرانسه از طریق کار
مهاجرت به فرانسه از طریق ویزای کاری یکم پیچیدهتر از سایر روشهاست؛ چون در صورتی که درخواستتون قبول بشه، کارفرما باید تایید دولت فرانسه رو برای استخدام نیروی کار مهاجر بگیره.
اما اگه بتونین جاب آفر یا پیشنهاد کاری حرفهای به دست بیارین، میتونین از بلو کارت هم استفاده کنید. همه مهاجرهایی که از بلو کارت استفاده میکنن، میتونن بعد از 33 ماه کار، خانوادهشون رو هم به کشور فرانسه بیارن و درخواست اقامت بدن.
مهاجرت به فرانسه از طریق تولد
مهاجرت به فرانسه از طریق تولد دو روش داره:
- یکی از والدین کودک فرانسوی باشن.
- اگه والدین کودک فرانسوی نباشن اما فرزندشون از 11 سالگی توی فرانسه زندگی کرده باشه، توی سن 18 سالگی میتونه ویزای مهاجرت رو بگیره.
البته نکتهای هم که وجود داره اینه که اگه درخواست اقامت کودک توی 16 سالگی ثبت بشه و پدر و مادرش تابع کشوری باشن که تحت حمایت فرانسه بوده یا تاریخ تولدشون قبل از یک ژانویه 1994 باشه، میتونن تابعیت این کشور رو بگیرن.
مهمترین مدارکی که برای مهاجرت از طریق تولد لازمه:
- گواهی پرداخت مالیات
- اثبات فرانسوی بودن والدین کودک
- گواهی اشتغال
- گواهی نداشتن سوپیشینه
مهاجرت به فرانسه از طریق ازدواج
French Spouse Visaیا ویزای ازدواج فرانسه، این امکان رو به شما میده تا به عنوان همسر یک فرانسوی بتونین اقامت فرانسه رو بگیرید.
برای گرفتن ویزای ازدواج، همسر شما باید مقیم فرانسه باشه و مدت زمان زیادی از ازدواجتون بگذره. همچنین باید مدارکی ارائه بدین که نشون بده زندگی مشترک دارین و این ازدواج صوری نیست. به طور کلی مهاجرت به فرانسه از طریق ازدواج، یک سری شرط و شروط داره که اگر رعایت بشه میتونین راحت ویزا بگیرین.
- باید از ازدواج زوجین چهار سال گذشته باشه و بینش هیچ وقفهای نباشه.
- ازدواج، رسمی باشه و توی کنسولگری فرانسه ثبت بشه.
- اگه فرد به طور مستمر توی فرانسه اقامت نداشته باشه، در صورتی که ازدواجش در کنسولگری ثبت شده باشه میتونه بعد از پنج سال ویزای فرانسه رو بگیره.
مهاجرت از طریق پناهندگی
مهاجرت از طریق پناهندگی کار آسونی نیست و خیلی دردسر داره. به همین خاطر به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه. اگه به عنوان پناهنده وارد فرانسه بشین باید مدت زیادی توی کمپ پناهجوها باشین و احتمال شکست پروندهتون برای موندن خیلی زیاده و ممکنه دیپورت بشین.
مهاجرت به عنوان همراه
اگه کسی با انتخاب یکی از روشهای مهاجرت مثل ازدواج، تحصیل و کار به فرانسه بره، میتونه یه همراه هم با خودش ببره. البته باید بدونین که همراه، حق کار و تحصیل توی این کشور رو نداره و باید تعهد بده که از امکانات دولتی فرانسه استفاده نمیکنه.
ویزای همراه یا long stay family visa تا یه سال مهلت داره و بعد از اون باید تمدید بشه. البته همراه میتونه به ادراه پرفکتور مراجعه و ویزاش رو تا 5 سال تمدید کنه.
مهاجرت به فرانسه از طریق تمکن مالی
اگه توانایی مالی بالایی دارین میتونین از این طریق هم به فرانسه مهاجرت کنین. البته باید مقدار درآمد ماهانهتون به اندازهای باشه که دولت فرانسه تعیین میکنه و در صورتی که همسر و فرزند هم داشته باشین یه مبالغی بهش اضافه میشه.
روش اخذ ویزا تحصیل، کار و سرمایه گذاری
برای اخذ ویزا تحصیل، ویزا کار یا ویزای سرمایهگذاری، باید شرایط زیر رو محقق کنید.

روش اخذ ویزای تحصیلی
- پذیرش از یه دانشگاه یا موسسه آموزشی
- ارائه وثیقه مالی (بسته به شروط دانشگاه مورد نظر)
- اثبات تمکن مالی
- ترجمه مدارک تحصیلی
- پرداخت هزینههای گرفتن ویزا
- تهیه کردن بیمه درمانی فرانسه
روش اخذ ویزای کاری
- گرفتن پیشنهاد کاری توی فرانسه
- اقامت در مدت زمان مشخص کاری
- ارائه سندهایی که توی فرم درخواست نوشته شده
روش اخذ ویزای سرمایه گذاری
- اثبات تمکن مالی
- داشتن پاسپورت معتبر
- سلامت جسمانی
- نداشتن سوءپیشینه
- پرداخت هزینههای ویزا
- گرفتن بیمه درمانی فرانسه
- اثبات محل اقامت توی فرانسه