انواع روشهای مهاجرتی به کشور انگلیس
انگلیس، یکی از کشورهای اروپاییه که هر ساله مقصد مهاجرت خیلی از افراد به خصوص ایرانیها محسوب میشه. از اون جایی که تقاضا برای مهاجرت به این کشور زیاده، خیلی از افراد براشون این سوال پیش میاد که مهاجرت به انگلیس چجوریه؟
بهتره بدونین که مهاجرت به انگلیس از روشهای مختلفی امکانپذیره. پس فقط کافیه هدف خودتون رو مشخص کنید تا بتونین با انتخاب بهترین روش، راه درستی رو پیش بگیرین. هر کدوم از این روشها شرایط خاصی دارن که باید اونها رو رعایت کنین تا توی این مسیر به مشکلی برنخورین.
اگه قصد دارین به انگلیس مهاجرت کنین و اطلاعات زیادی درباره راه و روشهای مهاجرت به این کشور ندارین، با ما همراه باشین. ما قراره توی این مقاله، انواع روشهای مهاجرت به انگلیس رو براتون شرح بدیم تا بتونین انتخاب درستی داشته باشین.
درباره کشور انگلیس
انگلیس، از کشورهای پادشاهی بریتانیا محسوب میشه که به اصالت و فرهنگ غنی معروفه. پایتخت این کشور لندنه که یکی از کمنظیرترین شهرهای دنیا به شمار میاد. لندن به اندازهای بزرگه که در سرتاسر پادشاهی بریتانیا و ایرلند شمالی، شهری به بزرگی اون وجود نداره.
سیستم حقوقی قوی، کیفیت بالای زندگی، سطح آموزش بالا و بهداشت رایگان از ویژگیهای خوب این کشور به شمار میرن. البته اینها تنها چشمهای از ویژگیهای مثبت انگلیسه که باعث میشه تعداد زیادی از افراد به این کشور، مهاجرت کنن.
انواع روشهای مهاجرت به انگلیس
- مهاجرت از طریق تحصیل
یکی از آسونترین و البته پرتقاضاترین روشهای مهاجرت به انگلیس، مهاجرت از طریق تحصیله. البته باید تو سطح بالایی به زبون انگلیسی تسلط کامل داشته باشین.
برای مهاجرت به انگلیس، کافیه گواهی پذیرش از دانشگاه یا مرکز آموزشی رو به سفارت تحویل بدین تا بتونین ویزا بگیرین. گرفتن ویزا علاوه بر تسلط به زبون انگلیسی به ارائه گواهی تمکن مالی و صدور نامه CAS LETTER برای پذیرش نهایی نیاز داره.
ویزای تحصیلی انگلیس که به اسم Tier4 هم مشهوره، دو نوع داره:
- جنرال General (مناسب افراد بالای 17 سال و 6 ماه)
- چایلد Child (مناسب افراد کمتر از 17 سال)
اگه قصد دارین واسه مهاجرت تحصیلی کارتون زودتر پیش بره، بهتره رشتههای تحصیلی پرطرفدار رو انتخاب کنین.
- مهاجرت از طریق سرمایهگذاری
از اون جایی که انگلیس ثبات اقتصادی بالایی داره، سرمایهگذاری توی این کشور میتونه سود خیلی خوبی داشته باشه.
البته بهتره بدونین که در حال حاضر، انگلیس برای افرادی که توی این کشور اقامت ندارن ویزای سرمایهگذاری صادر نمیکنه و فقط کسایی که اقامت دارن میتونن اون رو به اقامت سرمایهگذاری تغییر بدن.
- مهاجرت از طریق کار
برای مهاجرت کاری به انگلیس باید ویزای Tier2 داشته باشین و هر چند سال اون رو تمدید کنین. البته قبل از اون باید جاب آفر انگلیس رو به دست بیارین چون بدون جاب آفر نمیتونین ویزای کاری بگیرین.
این مورد رو هم در نظر داشته باشین که روشهای مهاجرت کاری متفاوته و هر کدوم شایط خاص خودش رو داره.
به طور کلی انواع ویزای کاری انگلیس به چند دسته تقسیم میشه:
- ویزای کاری بلند مدت tier2
- ویزای کار کوتاه مدت tier5
- ویزای استعداد جهانی tier1
- ویزای نوآوری tier1
- ویزای استارت آپی tier1
- مهاجرت از طریق ازدواج
ازدواج، یکی دیگه از راههاییه که میشه به انگلیس مهاجرت کرد اما باید اثبات بشه این ازدواج صوری نیست. همه افرادی که از این طریق مهاجرت میکنن میتونن بعد از گذشت دو سال، ویزای این کشور رو بگیرن.
- مهاجرت از طریق تولد فرزند
اقامت انگلیس در صورتی به کودک تازه متولد شده داده میشه که پدر یا مادر، تبعه این کشور باشن، در غیر این صورت امکان دریافت برای کودک وجود نداره. البته بعضی از کشورها به هر کودکی که توی خاکش کشورشون به دنیا بیاد اقامت میدن اما سیستم انگلیس به این شکل نیست.
همچنین بهتره بدونین که فرزندان متولد شده تا 18 سالگی امکان گرفتن اقامت رو دارن و بعد از این سن، انگلیس بهشون اقامت نمیده.
- مهاجرت از طریق کارآفرینی
یه ایده نو یا خلاقانه توی ذهنتون، میتونه فرصتی باشه تا بتونین ویزای انگلیس رو بگیرین و به این کشور مهاجرت کنین. انگلیس از ایدهپردازیهای خلاقانه حمایت میکنه و فرصت رو به شما میده تا با یه سرمایه کم بتونین نوآفرینی و کارآفرینی کنین.
- مهاجرت از طریق دعوتنامه
به طور معمول دعوتنامهها خانوادگی، تجاری، تحصیلی، تفریحی، گردشگری و نمایشگاهی هستن. این دعوتنامهها از طرف خانواده، اقوام یا دوستهایی که توی این کشور زندگی میکنن فرستاده میشه.
شخص فرستنده، متعهد میشه که در تمام مدت زمانی که اونجا زندگی میکنین، شما رو حمایت مالی میکنه. البته خود شخص هم میتونه توانایی مالیش رو برای مهاجرت اثبات کنه. بعد از این درخواست، نامه به مامور سفارت تحویل داده میشه و در صورت موافقت، میتونین ویزا بگیرین.
- مهاجرت از طریق پناهندگی
مهاجرت از طریق پناهندگی که خیلی هم باب شده، به طور کلی پیشنهاد نمیشه. پناهندگی شرایط خیلی سختی داره و شخص پناهنده به محض ورود به خاک کشور مقصد باید به کمپ بره و با بقیه پناهجوها زندگی کنه.
شرایط اخذ ویزای کشور انگلیس بر اساس قوانین سال ۲۰۲۴

ایران، یکی از کشورهایی هست که انگلیس برای ویزا دادن یکم بیشتر از بقیه کشورها سختگیری میکنه. به همین خاطر، قوانینی رو برای اونها در نظر گرفته. این قوانین از سال 2013 به اجرا درومده و جدیدترین قوانین هم برای سال 2024 تصویب شده. اما این قوانین شامل چه مواردی میشن؟
- داشتن دعوتنامه
دعوتنامهای که از طرف خانواده، دوست یا آشنا براتون فرستاده میشه باید شامل یه سری اطلاعات باشه؛ اطلاعاتی مثل مدت زمان اقامت، محل اقامت، نسبت شما با فرستنده و تاریخ ورود و خروجتون به این کشور.
- سند ملکی و مدارک شغلی
اگه قصد دارین به این کشور مهاجرت کنین، باید مبلغی بیشتر از 200 میلیون تومان توی حسابتون باشه و تمکن مالیتون به دلار یا پوند حساب بشه. همچنین گردش حساب 3 تا 6 ماه آخرتون هم بررسی میشه.
یادتون باشه که به هیچ عنوان مدارک غیر واقعی نفرستین چون با جزییات تمام بررسی میشن!
- تاریخچه سفر
داشتن ویزای شینگن، امریکا، استرالیا، کانادا و ژاپن برای انگلیس خیلی مهمه و اگر اونها رو داشته باشید یعنی چند امتیاز مثبت از دولت انگلیس گرفتین.